Interaktivne publikacije


 

screen-press-hr-novo

 

 

 

 

 

mag-ipad-readingAutomatizirano digitalno izdavaštvo

S tehnologijom koju je patentirao Aquafadas, digitalne novine i magazini mogu se automatski kreirati iz PDF ili XML dokumenata u samo nekoliko minuta. Takve publikacije se prilagođene za čitanje na svim uređajima i uključuju jedinstvenu “Guided Reading” funkciju.

 

 


 

 

pdf-enrichi-hrObogatite svoje novine ili magazin interakcijama

Izdavači i dizajneri mogu pretvoriti svoje PDF dokumente, koji su pripremljeni za tisak, u interaktivnu digitalnu publikaciju na besplatan i vrlo jednostavan način. Potreban vam je samo dodatak za Adobe® InDesign® s kojim ugrađujete interakcije kao što su igre, galerije slika, video ili Google mapu. Prilagodite vaše printano izdanje za digitalne uređaje ili izradite potpuno novo izdanje – sami birate rješenje koje vam najviše odgovara.

 

 


 

 

vangenepIntegrirajte digitalno izdavaštvo u svoj proizvodni proces

Aquafadasov sustav digitalnog izdavaštva se lako može integrirati u različite vrste postojećih izdavačkih procesa i rješenja. Koristite “Van Gennepa PlanSystem and Publishing” i objavljujte digitalne publikacije SADA!

 

 


 

 

cloudTehnologija bazirana na cloudu

Aplikacije i publikacije su pohranjene i uređene u cloud okruženju koja omogućuje izdavačima pružanje dodatne usluge svojim klijentima: podaci o kupnji mogu se vratiti čak i ako kupci koriste novi uređaj. Na primjer, na AveComics platformi za prodaju digitalnih stripova, kupci mogu kupiti albume preko interneta ili izravno sa svoga pametnog telefona, te ih čitati na iPad ili Android uređaju.

 

 

 


 

 

monetiz-hr copyNovi izvor prihoda

Naš poslovni model ne temelji se na dijeljenju prihoda sa trećom stranom ili plaćanju određenih iznosa na temelju broja preuzimanja aplikacije od strane čitatelja. Plaćate samo dozvolu za objavljivanje i licencu za aplikaciju što je jednokratna naknada te nema ograničenja u broju preuzimanja vaše aplikacije od strane korisnika. Naše rješenje vam omogućuje da ostvarujete dodatni prihod  kroz reklamne kampanje, kupnju unutar aplikacije ili pretplatu. Iznimno korisna funkcija analize ponašanja čitatelja povezana je sa standardnim analitičkim alatima kao što su Google Analytics ili Flurry. Vaša aplikacija može biti povezana s bazom podataka kupaca kako bi vam upravljanje publikacijom bilo što učinkovitije.

 

 


 

 

mag-ipad-indesignObogatite svoj sadržaj u postprodukciji

Čak i ako kreirate svoj časopis ili novine potpuno automatski, naš sustav vam omogućuje da dodate interakcije na cijelu publikaciju ili na samo određene stranice.

 

 


 

 

jeuxDodajte igre za bogatije iskustvo čitatelja

Aquafadas plugin za Adobe® InDesign® omogućava lako kreiranje igara kao što je sudoku, labirint i puzzle. Naravno, bez programiranja i kodiranja.