Rješenje za izdavače knjiga


 

 

screen-book-hr

 

 

 

 

publierIDQuarkKreirajte digitalno izdanje s Adobe® InDesign®
ili QuarkXPress-om

Koristite Adobe® InDesign® ili QuarkXPress, alate u kojima svakodnevno radite, kako bi napravili interaktivne digitalne knjige.

 

 

 

 

 

Sami odaberite odakle početi

publicationnumerique-book-1

Aquafadasov sustav nudi različite načine izrade digitalnih knjiga. Možete početi od postojećeg PDF dokumenta i automatski ga konvertirati u aplikaciju, uključujući interakcije kao što su “Guided Reading” i prilagodljivi tekst. Ako vam više odgovara, možete početi kreirati od nule i napraviti bogatu interaktivnu knjigu. Moguće je iskoristiti automatizaciju naknadno i dodati interakcije na cijeli dokument ili samo na neke određene stranice. Tako dobivene interaktivne publikacije i knjige možete objaviti u ePub3 formatu, kao i u verziji za Amazon i Apple iBooks. Digitalne knjige možete izraditi automatski iz PDF ili XML dokumenata. Sa Aquafadasovom patentiranom tehnologijom moguće je cijelu knjigu generirati u nekoliko minuta i pripremiti je za čitanje na svim digitalnim uređajima.

 

publicationenrichie-bookObogatite svoj sadržaj u postprodukciji

Čak i ako kreirate svoj magazin ili novine potpuno automatski, naš sustav vam omogućuje da dodate interakcije na cijelu publikaciju ili na samo određene stranice.