Projekti


Ovdje možete pogledati i preuzeti na svoje uređaje projekte naših klijenata i projekte u izdanju tvrtke POP UP MEDIA

 

iZagreb turistički vodič

ikonica

U želji da vam što bolje predočimo i predstavimo mogućnosti koje pruža Aquafadasov sustav digitalnog izdavaštva, izradili smo i objavili besplatni interaktivni digitalni turistički vodič grada Zagreba na engleskom i hrvatskom jeziku.
Kroz osam poglavlja obradili smo najatraktivnije turističke lokacije grada. Atraktivnim fotografijama, videom i tekstom pokušali smo turistima, koji razmišljaju o dolasku u Zagreb ili su već odsjeli u nekom od brojnih hotela ili hostela, pokazati što ih očekuje kada krenu u razgledavanje grada. Uvjereni smo da će interaktivni elementi koje smo ugradili u iZagreb zabaviti čitatelje i potaknuti ih da još više istražuju grad, njegovu kulturnu i gastronomsku ponudu. Vodič je na engleskome i hrvatskome jeziku dostupan na AppStore-u, Google Playu i na internetskim stranicama. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u izradi aplikacije bilo svojim savjetima, kritikama, kreativnim angažmanom ili ustupanjem materijala za izradu sadržaja. Ovo nije konačna verzija vodiča jer ćemo sadržaj redovito ažurirati i donositi nove zanimljivosti. Pozivamo vas da turistički vodič iZagreb pogledajte na računalu (na linku ispod teksta) te komentirajte na našoj Facebook stranici.

Ako razmišljate o tome da se i sami okušate u ovom uzbudljivom i novom obliku izdavaštva, neka vam iZagreb posluži kao inspiracija i potakne vas na prvi korak da nam se javite. Rado ćemo vam pomoći u vašem projektu.

Engleska verzija

webreader

Hrvatska verzija

webreader


Opatija Riviera

opatijaAplikacija Opatija Riviera je interaktivni turistički vodič na engleskom jeziku koji korisniku dalje obilje informacija kako bi što kvalitetnije proveo svoj odmor na Opatijskoj rivijeri -u nekom od njenih pitoresknih gradova i mjesta uz more ili na obroncima Učke – Voloskom, Opatiji, Ičićima, Iki, Lovranu, Medveji, Mošćeničkoj Dragi, Kastvu, Matuljima.

Aplikacija na brz i jednostavan način daje odgovor na svako pitanje važno posjetitelju Rivijere: ponuda smještaja, restorana, barova, rekreacijea, sporta, izleta, kulture, zabave, plaža i sadržaja na moru…
Aplikacija vam daje i kalendarski pregled svih događanja na Rivijeri pa ćete iz bogatog kulturnog i zabavnog sadržaja moći izabrati ono što ne želite propustiti.

Aplikacija sadrži interaktivne karte svakog mjesta Opatijske Rivijere na kojima su označene POIs.

Tvrtka Rima d.o.o. iz Rijeke izradila je i objavila ovu odličnu interaktivnu aplikaciju sa Aquafadasovim sustavom digitalnog izdavaštva. Dostupna na AppStoreu i Google Playju te je možete preuzeti na vaš tablet ili smartphon.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Volkswagen magazin Hrvatska


Preuzmite digitalno izdanje Volkswagen magazina Hrvatska!
Saznajte više o najnovijim modelima, ljudima i strojevima koji stoje iza naše marke. Upoznajte se s tehničkim značajkama iz iznenađujućih perspektiva. Budite očarani predivnim slikama i uzbudljivim reportažama.

Volkswagen magazina Hrvatska pruža zabavne članke, interaktivan pristup, uzbudljive galerije slika, zanimljive filmove te korisne alate izrađene u potpunosti s Aquafadasovim dodatkom za InDesign. Čitanje članaka olakšava inovativna i jedinstvena “Guided Redaing” funkcija koja prilagođava tekst dimenziji ekrana kojeg koristite.

Izdanja se objavljuju unutar Aquafadasove Elegant Kiosk aplikacije koja je prilagođena iOS7 operativnom sustavu i kompatibilna je sa Appleovim Newsstand-om za iPad i iPhone.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Audi magazin Hrvatska

Screen Shot 2014-04-21 at 20.16.26
Aplikacija za Audi magazin donosi vam najbolje od posljednjeg hrvatskog izdanja Audi magazina. Dopustite da vas oduševi pregršt ekskluzivnih dodataka, kao npr. zanimljivi video isječci i brojne galerije slika.
U rubrikama drive, move i inspire možete saznati sve o najnovijim Audi modelima i tehnologijama kao i raznoliku involviranost brenda u sport i kulturu. Uz vizualne naglaske poput animacija i video-isječaka u vrhunskoj kvaliteti te ostalim interaktivnim alatima možete iskoristiti puni potencijal digitalnih medija.
A za još više mobilnosti, aplikacija za Audi magazin je dostupna za pametne telefone, kao i za tablete. Čitanje članaka olakšava inovativna i jedinstvena “Guided Redaing” funkcija koja prilagođava tekst dimenziji ekrana kojeg koristite.

Izdanja se objavljuju unutar Aquafadasove Elegant Kiosk aplikacije koja je prilagođena iOS7 operativnom sustavu i kompatibilna je sa Appleovim Newsstand-om za iPad i iPhone.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Sailing Croatia

sailing-croatia-logo

Publikacije za strane i hrvatske jedriličare koji plove hrvatskim Jadranom, pripremljene od strane urednika najstarijeg i vodećeg hrvatskog nautičkog magazina – More magazina. U ovim publikacijama možete pronaći sve što trebate znati o jedrenje u Hrvatskoj. Osnovne informacije, savjete o jedrenju, rute i tečajevi, savjeti za najam, informacije o najljepšim jadranskim otocima, nacionalnm parkovima i sidrištima. Sve što trebate znati o klimatskim uvjetima na Jadranu, informacije o Jadranu, njegovoj baštini, hrani i piću. Možete pročitati više časopisa i najprodavanijih knjiga za nautičare na iPadu i iPhonu ili na nekom od Android uređaja.

Tvrtka Morski vodiči d.o.o. izradila je i obogatila digitalni sadržaj interakcijama koji se nalaze u Aquafadsovom sustavom za digitalno izdavaštvo a same aplikacije izrađene su s AppFactory iOS i AppFactory Android.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Kitchens&Bathrooms Magazine

Screen Shot 2014-01-20 at 23.27.51 copy

 

U suradnji sa tvrtkom POP UP MEDIA j.d.o.o. objavljen je digitalni interaktivni Kitchens&Bathrooms Magazine. Izrađen je u potpunosti sa Aquafadasovim sustavom digitalnog izdavaštva i objavljen na App Store-u. Obiluje inspirativnim i atraktivnim fotografijama kuhinja i kupaonica, zanimljivostima, novim idejama i savjetima, koji će vam pomoći planirati, dizajnirati i obnoviti vaš dom.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40


Upoznaj Hrvatsku: vodič za djecu

R. Šimunić

upoznaj hrv

“Upoznaj Hrvatsku na zanimljiv i zabavan način!
Mnogo toga što nisi znao o Hrvatskoj otkrit ćeš putujući stranicama ove knjige. Naučit ćeš štošta novo i saznati nešto što drugi ne znaju…

Na maštovitim ilustracijama oživjele su ulice najvećih hrvatskih gradova, zanimljivi detalji iz prošlosti, kao i sve ono što Hrvatsku čini privlačnom, posebnom i čudesnom. …”

 

Sve to i još mnogo više možete naći u digitalnom izdanju knjige Upoznaj Hrvatsku: vodič za djecu (Discover Croatia: A Children’s Guide), autorice Roberte Šimunić. Tvrtka FOMA objavila je, uz pomoć Aquafadasovog sustava za digitalno izdavaštvo, ePub3 verziju ove lijepe i prije svega korisne knjige. Radi se o fiksnoj inačici ePub3 formata i možete ga preuzeti na svoj uređaj s linka http://www.foma.hr/roberta-simunic-upoznaj-hrvatsku/. Ovisno o uređaju koji posjedujete i aplikaciji koju koristite za čitanje ePub knjiga, odaberite verziju knjige. Za korisnike iPhona i iPada preporučujemo aplikaciju iBooks ili Kobo, dok za one koji imaju uređaje s Android operativnim sustavom, po našem mišljenju, KOBO aplikacija pruža najbolji užitak čitanja. 

Krava koja je bila plava – Konj koji je imao neugodan vonj

Dijana Merey Sarajlija
konj-krava-naslovnica-300x140

Krava koja je bila plava prva je, a Konj koji je imao neugodan vonj druga stihobasna iz ciklusa Što mravi znaju o ljubavi. Bogato ilustrirana kolažem dječjih crteža, krpica i isječaka iz novina, mami na kreativnost i razigranost, te u okviru same slikovnice nudi prostor za vlastiti likovni izričaj. Pisana u stihovima, jednostavnom, djeci bliskom rimom, potiče u malim, ali i velikim, čitačima igru osluškivanja glasova i riječi, izuzetno bitnu za vještinu čitanja i pisanja. Istovremeno ističe bogatstvo našeg tako posebnog jezika i budi ljubav prema njemu.

Tvrtka FOMA objavila je, uz pomoć Aquafadasovog sustava za digitalno izdavaštvo, ePub3 verziju ove lijepe i prije svega korisne knjige. Radi se o fiksnoj inačici ePub3 formata i možete ga preuzeti na svoj uređaj s linka http://www.foma.hr/downloads/7267/. Ovisno o uređaju koji posjedujete i aplikaciji koju koristite za čitanje ePub knjiga, odaberite verziju knjige. Za korisnike iPhona i iPada preporučujemo aplikaciju iBooks ili Kobo, dok za one koji imaju uređaje s Android operativnim sustavom, po našem mišljenju, KOBO aplikacija pruža najbolji užitak čitanja.