Aquafadasov izdavački portal


 

alate1 copy       kontaktirajte nas

 

 

Distribuirajte, analizirajte i upravljajte vašim digitalnim publikacijama

Aquafadasov izdavački portal je online servis za distribuciju, prodaju i analitiku namijenjen svim korisnicima aquafadasovog sustava digitalnog izdavaštva. On nadopunjuje i povezuje AVE AppFactory (alat za stvaranje aplikacija) sa aquafadasovim dodatkom za Adobe InDesign. Digitalno izdavaštvo tako postaje jednostavno i dostupno svima.

 

Objavite aplikaciju i vaš sadržaj u četiri laka koraka

Aplikacije za tablete i pametne telefone (kao što su Appleov iPad, Motorolin Xoom i Samsungov Galaxy) se kreiraju u AVE AppFactory, dok interaktivni sadržaj radite uz pomoć dodatka za Adobe® InDesign®. Aquafadasov izdavački portal vam omogućuje da povežete sadržaj i odgovarajuću aplikaciju, upravljate distribucijom i prodajom te analizirate učinkovitost oglašavanja i navike čitatelja.

Prije objavljivanja možete besplatno testirati aplikaciju i njen sadržaj. Kada je aplikacija spremna za prijavu na App Store i Google Play Market potrebno je kupiti dozvole za objavljivanje. Kontaktirajte nas za cijene i sva dodatne informacije.

Nakon što se registrirate na aquafadasov izdavački portal potrebno je:

  • registrirati magazine, novine ili knjiga koje želite objaviti. Potrebno je dodati meta-podatke kao što su imena naslova, opisi i ključne riječi za pretraživanje.
  • registrirati svoje aplikacije za različite operativne sustave kao što su Appleov iOS i Google Android ™ te dodati potrebne meta-podatke (Application ID koji dobijete od Appleovog App Store-a ili Bundle ID koji dobijete od Android Market-a).
  • kupiti dozvole za objavljivanje kako bi objavili svoje aplikacije i sadržaj (kontaktirajte nas).
  • objaviti sadržaj povezujući AVE datoteke s odgovarajućim aplikacijama izrađenim u AVE AppFactory.

 

Ponudite svoje publikacije i mjerite uspjeh prodaje

Osim objave aplikacija i sadržaja omogućujemo vam da:

  • povećate prihode od prodaje putem raznih kanala, kao što su online knjižare i novinski kiosci vaših partnera.
  • poboljšate svoju ponudu kroz praćenje i analizu ponašanja čitatelja. Mjerite učinkovitost oglašavanja i ponudite pravi sadržaj.
  • ponudite pretplate i upravljajte datumom isteka i njihovom obnovom.
  • neka vaši čitatelji upravljaju svojim kupljenim sadržajem i uživaju u ​​vrhunskom iskustvu čitanja. Čitatelji mogu preuzeti sadržaj na iPad ili na Android uređaj te mogu podijeliti bilješke i oznake s drugim korisnicima. Kroz sustav skladištenja korisnici mogu vratiti svoje kupljene aplikacije i ponovno ih instalirati ako koriste novi uređaj.