Automatska izrada digitalnog sadržaja


illus-ca-hr

 

 

Uđite u svijet digitalnog izdavaštva –
jednostavno odaberite što želite objaviti i gdje

 

cloud-autho-play-HR

 

Aquafadasov sustav za automatsku izradu digitalnih publikacija digitalno izdavaštvo približava svakome. Dovoljno je prenijeti gotove PDF, TIFF, JEPG ili PNG datoteke na server, odabrati vrstu digitalne publikacije i mjesto gdje želite izdavati. Automatski sustav digitalnog izdavaštva (Claud Authoring) će odraditi sve umjesto vas! Objavljujte unutar:

check aplikacija za AppStore, Google Play ili Amazon

check eBooks za iBookstore, Kobo ili Amazon

check Web-Reader za Chrome, Firefox, Safari ili Internet Explorer

 

 

Sustav pogodan za sve vrste digitalnih sadržaja

 

 

c1

 

Magazini i novine – brzo konvertirajte stotine dokumenata u digitalni sadržaj pogodan za objavu u aplikacijama za tablete i pametne telefone zahvaljujući Cloud Authoring Pro sustavu. Kontaktirajte nas.

 

 

 


c2

 

Knjige – Brzo i jednostavno objavjujte ilustriranje knjige ili dječje slikovnice u Fiksnom ePub3 formatu. Napravite i korak dalje i isti sadržaj objavite unutar aplikacije ili na svojim internetskim stranicama…naravno, potpuno automatski. Izradite besplatni demo primjerak!

 

 


c3

 

Obrazovanje i znanost – ako imate obrazovne knjige ili znanstvene radove u obliku PDF datoteka i želite ih pretvoriti u atraktivne eBook publikacije, dovoljno je da ih prenesete na server i konvertirate u ePub3 pogodan za čitanje na tabletima i pametnim telefonima.

 

 


c4

 

Objavljujte samostalno – ne trebate posjedovati programerske ili dizajnerske vještine da bi izradili ili objavili digitalni sadržaj uz pomoć Cloud Authoring sustava. Dovoljno je da postojeći PDF dokument prebacite na server i odaberete u koji ga format želite konvertirati. Preuzmite 30 % konvertiranog dokumenta besplatno i provjerite dobiveni rezultat.

 

 


 

 

Pogledajte kratki video i uvjerite se kako je jednostavno!