Rješenja za marketing


 

alate1 copy    kontaktirajte nas

 

 

iphone-ipad-marketingNeka vaši klijenti imaju koristi od iPad, iPhone i Android aplikacija

Aquafadasov sustav digitalnog izdavaštva vam omogućuje da izradite publikacije za tablete i pametne telefone bez programiranja. Pomoću ovog fleksibilnog sustava možete automatski generirati aplikaciju i u nju ugraditi interakcije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

 

 

 

illus-sdk-marketingJeste li programer aplikacija? Skratite vrijeme potrebno za razvoj aplikacije s našim SDK paketom

Programeri koji se bave razvojem aplikacija za tablete i pametne telefone mogu koristiti naš SDK (Software Development Kit) i vrlo brzo izraditi aplikacije pomoću Objective-C (IOS) i Java (Android) baze predložaka.

 

 

 

 

mag-ipad-indesign-marketingIzradite sadržaj za tablete i pametne telefone pomoću Adobe® InDesign® i QuarkXPress-a

S našim dodacima za Adobe® InDesign® i QuarkXPress App Studio možete izraditi atraktivne publikacije za tablete i pametne telefone. Interakcije kao što su video i galerije slika mogu se dodati na  postojeće PDF dokumente ili ih možete integrirati u potpuno novu publikaciju.

 

 

 

illus-map-novaAutomatizirana izrada digitalnog sadržaja

Aquafadasov sustav digitalnog izdavaštva omogućuje da se proizvodu velike količine dokumenata za tablete i pametne telefone. Proizvodnja može biti potpuno automatizirana, na temelju PDF ili XML, i možete ju lako ugraditi u vaš  postojeći sistem rada. S Aquafadasovom tehnologijom, aplikacije i sadržaji se generiraju u roku od nekoliko minuta i mogu se čitati na svim uređajima.

 

illus-chaine-marketing

Geolokalizacija, animirane 3-D slike – Idite izvan očekivanja vaših klijenata

Širok raspon interaktivnih mogućnosti u našem sustavu je jednostavan za korištenje. Koristeći intuitivno korisničko sučelje u Adobe ® InDesign ®, ugradite u vaše digitalne dokumente animirane 3-D slike, geolokalizaciju i igre. Aquafadasov razvojni tim neprekidno poboljšava sustav što vas kao korisnika drži na vrhu digitalnog izdavaštva.

 

 

illus-monetise-marketingOstvarite zaradu vašom aplikacijom

Integrirajte reklamne kampanje, ponudite kupnje unutar aplikacije s klikom na gumb, povežite pretplatu s bazom pretplatnika te povežite aplikaciju s e-marketing sustavima. Analizirajte prodaju i navike korisnika koristeći standardne alate za analizu, kao što je Google Analytics.